Hvem er jeg, og hvad er min historie?

Jeg har fundet vejen…

Tankerne var fyldt med dårlig samvittighed over usund mad, manglende motion og for lidt fokus på mig selv. Jeg drømte om, hvordan jeg kunne komme ud af mine dårlige vaner, og videre med det liv, som jeg havde sukket efter i mange år. Men det blev aldrig til mere end den sædvanlige rutsjetur med både dårlig selvtillid og selvværd.

Kender du også det?

Jeg løj …

I mit hoved gik det fint med at styre vægten. I mit hoved spiste jeg næsten aldrig kage og søde sager. Det var jo ”kun”, når der var en kollega der gav kage, at jeg tog et stykke… På min arbejdsplads fik vi kvajekage, fødselsdagskage, færdig-med-uddannelseskage, feriekage, vi-har-lang-arbejdsdags kage osv…

Konstant løj jeg for mig selv. Men hvem var det lige, jeg narrede?

Pludselig gik det op for mig, at jeg jo faktisk fik kage nærmest hver dag!

Kender du også det?

Blev besat – jeg VILLE være fri

Når jeg kigger tilbage, slår det mig, at det var en radioudsendelse, der fik mig til at tage den endelige beslutning i 2015.

Jeg var på vej hjem fra arbejde og hørte, at de søgte deltagere til et 12 ugers livsstilsændringsforløb. Radioværten fortalte, at man kunne vinde en makeover, hvis man var den, der tabte sig mest.

Jeg blev besat, NU SKULLE det være. Jeg VILLE være fri og jeg meldte mig til. Måske var det ordet makeover, der fik noget frem i mig?

Jeg havde i den grad brug for en forandring hele vejen rundt.

Det er nemt at tabe sig

Under forløbet opdagede jeg, at det jo ikke kun var maden jeg kæmpede imod. Det var også mit sind, mine tanker og overbevisninger i forhold til mad. Det var også i forhold til, hvordan jeg så mig selv. Bl.a. var jeg af den overbevisning at, ”Jeg tager på, bare jeg kigger på et stykke kage” eller ”Jeg er sådan en, der tømmer hele kagefadet, hvis det står foran mig”.

Med oplæg fra en coach og en psykolog fandt jeg ud af, at det at være lykkelig og tilfreds ikke handlede om at blive tynd. Det handlede om, at jeg skulle sætte mig selv i fokus. Jeg skulle lære at prioritere mig selv fremfor at springe rundt og servicerer alle andre.

Hvad var det JEG ville?

Først da jeg havde set DET i øjnene, og jeg begyndte en benhård kamp, for det der lå til grund for, det jeg spiste, den måde jeg spiste på, og det jeg forbandt med mad, så var det faktisk nemt, at tabe sig.

Det forløb åbnede mine øjne: For jeg havde jo et valg!

Jeg fik et ændret mindset omkring min spisning og bevægelse, og om hvordan jeg gerne ville leve.

Resultatet blev, at jeg tabte 12 kg på 12 uger. Hvor vildt er det ikke lige?

Du kan også forandre dit liv for altid

Andre kvinder som jeg, har fortjent, at leve et frit liv med vægten og finde sin helt egen måde at komme op på hesten igen. Derfor har jeg stiftet 5Forever.

Det behøver nemlig kun, at tage 5 sekunder at tage den beslutning, som kan forandre dit liv for altid. Dit vægttab starter ved 5 gram, og når først DU har taget beslutningen og fundet DIN egen vej i forhold til mad og bevægelse, så er det for altid.

Forløbet hedder ” Find din egen sunde livsstil og få et varigt vægttab”. Det er vigtigt for mig, at det sker uden fanatisme, derfor er alt tilladt med måde. Det handler nemlig om, at DU finder DIN nye livsstil.

Jeg er klar til at hjælpe dig til et varigt vægttab

Heidi Aagaard Rasmussen

Mindset & livsstilscoach, yoga & Mindfulness-instruktør

Jeg Elsker at hjælpe

Jeg har siden teenageårene været optaget af kostomlægning, motion og hvad der virker for at få et vægttab. Det betyder også, at jeg ved præcis, hvordan du har det, når det bliver svært og udfordrende. Jeg har nemlig prøvet det på egen krop.

Jeg har 23 års erfaring i at servicerer og tale med mennesker som på den ene eller anden måde, har været udfordret i deres liv. Denne erfaring har jeg fra mit lønmodtager job fra henholdsvis Bjerringbro- og Viborg Kommune, hvor jeg var ansat indtil 2019.

Jeg er uddannet Mindfulness Master Coach og mindfulness instruktør v/MindfulSolutions og proceskonsulent v/COK i Århus. Derudover er jeg yoga-instruktør med speciale i intelligent mad og bevægelse fra Louise Bruun Academi og Sisse Sigumfeldt.

Udover at hjælpe dig med at finde din egen vej til et varigt vægttab, så hjælper jeg også kræftramte og deres pårørende, da jeg er frivillig i Kræftens Bekæmpelse.

Jeg startede i 2012 Stafet for Livet i Bjerringbro og har siden siddet med i styregruppen.

Ved siden af er jeg også selvstændig forhandler af kvalitetsprodukter inden for Wellness, Fitness og Beauty. Disse fantastiske produkter indeholder den fineste aloe vera af højeste kvalitet og understøtter en sund nærende kost, som hver dag hjælper millioner af mennesker verden over til dagligt at skabe velvære i kroppen. Både indeni og udenpå.