Grundet for få tilmeldinger er foredraget aflyst

Mit foredrag Kultur og mental sundhed, sådan skubber du dit selvbillede i en sundere retning, er inspireret fra min egen personlige rejse.

Jeg er 51 år og sprang ud som selvstændig mindfulness master coach i 2019 fordi jeg havde ændret mig. Først igennem et større vægttab og sidenhen ved at være nysgerrig på, hvordan jeg egentlig godt kunne tænke mig at leve mit liv.

Igennem min coachuddannelse lærte jeg at mærke mig selv igen. Lærte at være mere i kroppen end i hovedet.

Det var dejligt, men dælme også virkelig angstprovokerende. For pludselig kunne jeg mærke, at jeg ikke passede ind i det arbejdsliv, jeg havde haft igennem 23 år. Og pludselig kendte jeg ikke mig selv.

Mine omgivelser oplevede, at jeg begyndte at sige fra, og det reagerede de jo også på. For sådan havde de ikke set mig før. 

Den rejse jeg selv har været på og stadig er på gav mig inspiration til foredraget  “Kultur og mental sundhed – Sådan skubber du dit selvbillede i en sundere retning”

Når du tilmelder dig webinaret, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev, hvor jeg giver dig tips, tilbud og inspiration til en sundere livsstil for krop og sind. Du kan altid afmelde igen. 

Det er ikke bare et foredrag.

Jeg vil også gerne give dig nogle enkle øvelser i, hvordan du kan lære dig selv bedre at kende.

Udfordringer i forhold til, hvordan vi ser os selv.

Flere og flere bliver berørt af mentale udfordringer såsom angst, depression, stress, senfølger efter sygdom m.m. Alt sammen noget, der kan give udfordringer i forhold til, hvordan vi ser os selv.

Og hvordan andre ser os.

Kulturen kan putte os i en kasse, som vi ikke føler os tilpasse i.

Men vores kultur kan også putte os i en kasse, som vi ikke føler at vi passer ind i. Et tema som også er meget oppe at vende lige nu. 

Få enkle redskaber til at modstå presset og være mere dig selv.

Jeg, Heidi, vil i foredreaget komme med mit bud på, hvordan du kan styrke dig selv mentalt. Så du kan modstå presset og være mere dig selv.

Vi mødes i Byens Hus, men husk at tilmelde dig og en ven/veninde.

Foredraget foregår i Byens Hus, Banegårdspladsen, 8850 Bjerringbro.

Vi skal selvfølgelig også have det lidt hyggeligt, så der er en øl eller vand inkluderet i billetprisen på 125 kr.

Tag din ven eller veninde under armen og tilmeld dig for der er kun 30 pladser.

Når du tilmelder dig webinaret, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev, hvor jeg giver dig tips, tilbud og inspiration til en sundere livsstil for krop og sind. Du kan altid afmelde igen.