Velvære udenpå og indeni

Du og din familie har fortjent, både at se godt ud og føle velvære i kroppen. Derfor har jeg indgået et samarbejde med Forever Living Products, hvor jeg forhandler de mest fantastiske aloe vera produkter indenfor hudpleje, beauty og fitness.

Gå direkte til webshoppen

De skønne produkter er:

Hudpleje for hele familien

Hudpleje for hele familien

Hvis det er vigtigt for dig, at hele familien bruger hudplejeprodukter, der ikke er tilsat en hel masse kemi, så kunne disse skønne Aloe vera produkter fra Forever Living Products være værd at prøve.

Jeg har været forhandler af disse fantastiske produkter siden 2017. Og valgte netop disse produkter fordi jeg oplevede at de gjorde en væsentlig forskel både indeni og udenpå. Min mave har det godt og min hud føles blød og behagelig hele tiden.

Se sortiment og køb din favorit her→

wellness arrangementer

Beauty for dig og veninderne

Har du eller en veninde(r) brug for ekstra forkælelse, så tager jeg ud og holder wellness arrangementer, uden det koster dig en krone.

Alt efter hvad du/I er til, så pakker jeg de produkter, som er relevante for jer og kommer ud til dig. Vil I hellere komme hjem til mig, er det også en mulighed.

Det kan f.eks. være, at I har lyst til at prøve en skøn bio-ansigtsmaske og noget lækkert hudpleje, som ikke kræver en helt masse tid foran spejlet til hverdag?

Der er altid en lækker værtindegave til værtinden og rabat på udvalgte produkter til alle. (Uanset om arrangementet holdes hos dig eller mig.)

Book dit hygge arrangement her→

Fitness der giver velvære indeni og udenpå

Fitness der giver velvære indeni og udenpå

Ønsker du at ændre livsstil, leve sundere, kontrollere din vægt eller komme i form?

Så får du med Forevers kost -og træningsprogrammer, den kickstart, du behøver.

Der er forskellige pakker, der hver især giver dig værktøjer, der letter dine første skridt mod et sundere liv. Et af mine ynglings Forever Living programmer er DX4.

Det er det fordi, jeg egentlig ikke er tilhænger af at gå på kur. Jeg vil meget hellere, at du finder ud af, hvordan du hurtigt og effektivt kan komme tilbage på sporet af en sundere livsstil.

Hos mig er du aldrig alene om at gennemgå et af Forevers kost -og træningsprogrammer. Jeg tilbyder nemlig, at du kan vælge at få motiverende e-mails fra mig under hele forløbet. Og det koster ikke ekstra.

Derudover afholder jeg også gruppeforløb med f.eks. DX4. Det kalder jeg “En frisk start til krop og sind på kun 4 dage”. Her får du desuden min støtte og sparring i sammenlagt 1 måned.

Se sortimentet af kost -og træningsprogrammer her→

Der er altid en kundetilfredshedsgaranti på 90 dage.

Er du ikke tilfreds med produktet, så får du dine penge tilbage – uden bøvl og besvær. Husk blot at gemme emballagen og din kvittering.

Har du lyst til at prøve 1-7 produkter uden at det koster dig en krone?

Så har du mulighed for at låne en pose med 1-7 produkter. Det eneste du forpligter dig til er, at give mig din feedback på hvad du synes om produkterne i posen.

Kan du derudover give mig et hint om hvem, der kunne trænge til lidt forkælelse og låne posen efter dig, så får du en super skøn læbepromade af mig. Helt uden beregning naturligvis.

Du kan låne posen med produkter i 7 dage. Du booker en lånepose ved at sende mig en mail. Skriv blot Ja tak, jeg vil gerne låne en pose med produkter og dit telefonnummer. Så kontakter jeg dig og vi taler om, hvilke produkter der kunne være relevant for dig at prøve. Vi aftaler også hvornår det passer dig bedst at låne dem.

Svar på spørgsmål, som du måske sidder med lige nu:

Hvilken slags Aloe vera er der i produkterne?

Produkterne indeholder den fineste indergelé fra Aloe Barbadensis Miller planten, som er den mest populære og eneste Aloe vera Forever Living bruger.

Hvilke egenskaber har Aloe vera og de øvrige ingredienser i produkterne?

Mennesker har anvendt Aloe vera for dens beroligende egenskaber siden 2200 f.Kr.

Som forhandler af produkterne må jeg ikke komme med medicinske påstande. Istedet vil jeg anbefale dig, at prøve at google Aloe vera eller en hvilken som helst anden ingrediens i dit ynglingsprodukt, så får du en hel del frem omkring egenskaberne.

Hvordan høster Forever Living?

Forever dyrker og høster udelukkende Aloe Barbadensis Miller. Det er den mest populære Aloe vera-art, og det giver produkter af højeste kvalitet. Bladene høstes manuelt for at sikre, at det enkelte blad er klar til at blive høstet og for at undgå at skade Aloe vera-planten.

Derefter fileteres hvert eneste blad manuelt for kun at udvinde den fineste indergelé fra Aloe vera-bladet.

Vores Aloe vera-planter producerer nye blade i op til fem år.

Forever dyrker over 50 millioner Aloe vera-planter på marker i Texas og Den Dominikanske Republik og bidrager dermed til at rense jorden for hundredvis af millioner af tons CO2 hvert år.

Hvordan behandles jorden, hvor Aloe veraen vokser?
Forever har næsten 3.000 geder, der plejer aloe-markerne i Den Dominikanske Republik året rundt.
Hvert år dyrker Forever i gennemsnit 40 millioner planter og producerer Aloe Barbadensis Miller, den mest ernæringsmæssige værdifulde aloe. Aloen høstes i hånden — og opbevares sikkert af geder — før den sendes til Forevers produktfremstilling.
De elskelige gedegartnere spiser uønsket ukrudt, der kan skade aloeen, mens de giver naturlig gødning. En enkelt fuldvoksen ged kan spise fire til fem pund foder om dagen og producere op til 2.200 pund gylle om året. Dette bliver til over 6 millioner pund naturlig gødning om året for Forevers aloe vera-planter!
Har du andre spørgsmål som ikke er besvaret?

Har du yderligere spørgsmål til hvilke produkter der kunne hjælpe dig eller står du og mangler en gave til en du har kær, så kontakt mig (Heidi Aa. Rasmussen) på tlf. 61 66 87 53 eller på mail: kontakt@heidiaagaard.dk 

Jeg vil hjertens gerne hjælpe dig til at finde det helt rigtige.

Husk, hvis du har spørgsmål i forhold til hvilke produkter der passer til dig eller en i din familie, så tøv ikke med at kontakte mig.

Jeg vil hjertens gerne hjælpe og det koster altså ikke andet end et opkald.

Heidi Aagaard Rasmussen

Forever Living forhandler siden 2017