Velkommen til Heidi Aagaard – Bevægelse i krop og sind

Om Heidi

Varmt velkommen

Jeg hedder Heidi Aagaard Rasmussen og er kvinden bag

Heidi Aagaard – Bevægelse i krop og sind.

 

Det skal være sjovt, effektivt og nemt at leve sundt og træne i hverdagen.

Naturen hjælper mig med at finde ind til mig selv og jeg vil gerne lære dig, hvordan du gør det samme.

Måske kender du til den føelse af ro, der falder over en, når man sidder og kigger ud over vandet? Hvordan tankemyldret ligesom kommer i baggrunden og overskuddet kommer tilbage?

Den fornemmelse kan du godt få ind i din hverdag, hvis du øver dig. Igennem 4 år har jeg udviklet nogle simple, nemme metoder til at opnå ro i din krop og dit sind.

Jeg vil elske at dele dem med dig.

Naturen heler
Balance i arbejdsliv og fritid
Hvis du blomstre, blomstre alt omkring dig
Heidi nyder iskaffe

Sådan fandt jeg livskvalitet og ro

Vi er tilbage i 2015. Tankerne var fyldt med dårlig samvittighed over usund mad, manglende overskud til familien, manglende motion og for lidt fokus på hvad jeg ville og hvordan jeg havde det.

Jeg drømte om, hvordan jeg kunne komme ud af mine dårlige vaner, og videre med det liv som jeg havde sukket efter i mange år. Men det blev aldrig til mere end de sædvanlige brudte løfter til mig selv om, at på mandag SÅ GØR JEG DET.

Lige indtil det gik op for mig, at jeg løj for mig selv…

Inde i mit hovede kørte en plade om at jeg jo egentlig levede meget sundt, fik motion og elskede mit job.

Gjorde jeg?

Gu’ gjorde jeg ej, når jeg satte mig ned og skrev ned hvad jeg havde indtaget og hvornår jeg sidst havde bevæget mig, så kunne jeg jo se, at jeg faktisk fik noget sødt hver eneste dag. Og jeg skal lige hilse og sige, at det ikke bare var et enkelt stykke…

Bevægelse var der heller ikke nok af, højst en tur ud i kopi-rummet og tilbage igen. Og der var ikke langt…

Det gik op for mig, at mit arbejde fyldte mere og mere. Jeg løb hurtigere og hurtigere for at nå at gøre rent bord hver dag. Jeg var godt igang med at køre mig selv helt ned.

Konstant løj jeg for mig selv – hvem var det egentlig jeg forsøgte at narre?

Jo mere presset jeg blev, jo mere usundt levede jeg. For jeg brugte mad og søde sager til at dulme smerten ved ikke at være god nok, ikke at slå til…

Kender du det?

 

Heidi fjoller

Blev besat, jeg ville være fri

Når jeg kigger tilbage, kan jeg se at jeg udadtil virkede som den glade, fjollede, pæne pige. (Læs hende der pleasede alt og alle for at undgå konflikter og for at alle skulle have det godt)

En dag blev det nok…

På vej hjem fra arbejde hørte jeg altid Radio Viborg og pludselig fangede radioværten Peter Toft min opmærksomhed.

De søgte deltagere til Radio Viborg slanker Midtjylland. Et 12 ugers livsstilsændringsforløb med tilknyttet coach og psykolog. Pludselig var jeg tændt, det MÅTTE jeg med til.

Jeg VILLE være fri for de mange kilo, der havde sneget sig på, og jeg ville være fri for den konstant dårlige samvittighed over at jeg gang på gang ikke overholdt mine løfter til mig selv. Jeg havde i den grad brug for en forandring – ikke bare udenpå, men også indeni.

Det var ikke kun mad jeg kæmpede imod…

Igennem de 12 uger opdagede jeg, at det ikke kun var overvægten jeg kæmpede med. Det var i den grad også hvad der foregik i mit hovede.

Mine tanker og begrænsede overbevisninger i forhold til hvad jeg burde og ikke burde, hvordan jeg så mig selv og mit selvværd.

Jeg anede simpelthen ikke hvad JEG ville og hvad JEG havde lyst til.

Det gik pludselig op for mig, at alt hvad jeg gjorde, gjorde jeg for andre, for andres skyld.

Kender du det?

 

Intelligent mad og yoga

Yoga og mindfulness blev en del af mit nye jeg

Efter de 12 uger tog det fart. Jeg havde lært en hel del om mig selv og fik redskaberne til at arbejde videre på egen hånd.

Mit sind åbnede sig for nye muligheder og jeg fik blod på tanden til at tage en 1-årig Mindfulness master coach uddannelse hos Mindfulsolutions.

Her stiftede jeg bekendtskab med yoga for første gang og jeg elskede det!
Mindfulness var også en naturlig del af uddannelsen og jeg lærte at stille de spørgsmål, der åbnede mit og andres sind for at alt ikke er, som vi går og tror.

Pludselig fik jeg en stærk trang til at tage springet og sagde mit trygge job, igennem 23 år, op og blev selvstændig mindset -og livsstilscoach. Først med fokus på at ændre tanker og bryde vaner i forhold til mad og bevægelse. Derfor tog jeg også en 1-årig yoga uddannelse med speciale i intelligent mad og bevægelse hos Sisse Sigumfeldt og Louise Bruun.

Efter 3 et halvt år stod det mig lysende klart, at sind og krop hænger sammen og påvirker hinanden. Det du mærker i kroppen påvirker dit sind og det du tænker påvirker din krop og din adfærd. Derfor har mit fokus i min virksomhed også ændret sig, så det er hele dig, der er vigtig uanset hvilken vægt og form du har.

Mindfulness og yoga giver mig en indre ro og forståelse for min krop. Det styrker mit nærvær i forhold til andre og jeg oplever, at jeg bliver bedre til at koncentrere mig, flytte mit fokus på det der er vigtigt og giver mig et større overskud.

SMART træning

Jeg elsker at hjælpe

Jeg er stadig den kvinde, der elsker at hjælpe og drage omsorg for andre, men nu gør jeg det på en måde, hvor der også er plads til mig.

Frivilligt arbejde giver mig glæde…

Udover at hjælpe dig med at finde din egen vej til et liv med masser af livskvalitet og selvværd, så hjælper jeg også kræftramte og pårørende til at se håbet og lyset.

I 2012 startede jeg Stafet for Livet i Bjerringbro som er et årligt tilbagevendende fundraising projekt indenfor Kræftens Bekæmpelse. De første 7 år som formand i styregruppen og sidenhen som sekretær og holdansvarlig.

Som du nok har luret, er jeg vild med at hjælpe til hvor jeg kan. Derfor er jeg også tilknyttet Gigtforeningen, som SMART-træningsinstruktør og yoga instruktør i Sahl foreningsfitness.

Kvalitet ikke kun i livet…

Jeg har lært, at vælge det der giver mig mest kvalitet og vælger med omhu, hvad jeg bruger min tid på, hvad jeg vil bruge kalorier på og hvad jeg byder min hud og krop.

Derfor er jeg også selvstændig Forever Living forhandler. kvalitetsprodukter inden for wellness, Fitness og beauty, som indeholder den fineste Aloe vera. Produkterne understøtter en sund nærende kost, som hver dag hjælper milioner af mennesker verden over til dagligt at skabe velvære i kroppen. Både indeni og udenpå.

 

Dit sind er i ro

Du kan (også) forandre dit liv!

Jeg er af den overbevisning, at kvinder, som dig, har fortjent at leve et frit liv med alt det, der nu engang er.

At du finder den motionsform, der gør at du får dig bevæget, så din krop kan holde i mange år endnu. Og så din krop på trods af skavanker og alder kan fungere, så du beholder din livskvalitet.

Jeg ville elske at støtte dig…

Hos mig kan vi sammensætte præcis det du har brug for, så du finder ind til det, der virker for dig.

Uden løftede pegefingre, afsavn eller pres.

Alt hvad vi gør handler om nydelse og livskvalitet for dig og at du bliver i stand til at træffe de valg, der er vigtige for dig.

Har du lyst til at lære mig bedre at kende?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev her på siden, hvis du har lyst til at lære mig og mine produkter bedre at kende. Det koster kun din e-mail og du kan melde dig fra igen, når som helst.

I nyhedsbrevet får du tips til at finde ind til hvem du er, hvad du vil, hvordan du siger fra og får ro i krop og sind. Du får også mulighed for at få invitationer til webinarer omkring en sundere livsstil for krop og sind.
Det er også igennem mit nyhedsbrev du vil få tilbud om kurser, retreats, træningsforløb og produkter fra Forever Living.

Alt sammen noget der understøtter et liv med masser af livskvalitet og nydelse.

Lær Heidi Aagaard – Bevægelse i krop og sind at kende

Få tips til en sundere livsstil for krop og sind