Naturtræning i Bjerringbro

Er du i tvivl om Naturtræning er noget for dig, så meld dig til en prøve time ved at sende en mail til Heidi. (Klik blot på knappen herunder)

 

 

Yes, lad mig få en prøvetime den 6. juni kl. 17.30

Naturtræning er for dig:

 

smile der ikke er vant til at motionere eller bare gerne vil igang igen
smile det er også for dig, der evt. har en fysisk eller psykisk udfordring

smile der gerne vil være udenfor og ikke gider fitnesscentre

smile der gerne vil være med i et sjovt, motiverende fællesskab sammen med andre modne kvinder og mænd, der ønsker sig en stærkere krop

smile der ønsker sjov træning som skærber sanserne, får pulsen op, udfordrer balancen og styrker musklerne

smile Der drømmer om, at træning og motion bliver en naturlig del af hverdagen

Udendørs Power yoga

her er guleroden ved at være med:

🥕du får meget mere overskud og energi

🥕 du får en stærkere krop, der gerne vil holdes i gang

🥕 du får en mental pause, hvor du glemmer tid og sted

🥕 dit stressniveau sænkes

🥕 du får et frit udendørs rum, hvor du kan være dig selv

🥕 du kommer til at føle en stolthed over, at du trodsede alt slags vejr og vind

🥕 du bliver en del af et sjovt, inspirerende, motiverende fællesskab med andre kvinder og mænd, der hepper på en mere aktiv livsstil

🥕 du vil opleve en øget livskvalitet

Naturtræning deltager udtaler

Møder du op til en prøvetime den 6. juni og vil du komme igen?

Så kan du være med til at bestemme om det bliver tirsdag, onsdag eller søndag vi træner.

Svar på spørgsmål, som du måske sidder med lige nu:

Hvor og hvornår mødes vi?

Vi mødes ved FDF-huset, Skovparken 1, 8850 Bjerringbro hver tirsdag fra kl. 17.30 – 18.30 (kom lidt før, så står jeg og tager imod, så du ikke går forkert)

Du kan vælge at deltage i en gratis prøvetime. Du skriver blot en mail til mig (Heidi) på kontakt@heidiaagaard.dk

Hvor mange hold er der?

Det er et nyt tiltag som jeg udbyder, så der bliver kun oprettet 1 hold, hvor der er plads til 10 kvinder/mænd pr. gang, så der er god mulighed for individuel tilpasning af træningen. 

Vil du høre om mulighederne for andre hold eller sikre dig, at der er plads, så skriv til mig på kontakt@heidiaagaard.dk

Hvilken slags træning er det?

Træningen er planlagt sådan, at alle kan være med. Om du er tyk, tynd, midaldrende, gammel, er udfordret fysisk eller psykisk. Det kan også være, at du har en gigtsygdom, diabetes, senfølger efter et kræftforløb, angst, depression eller stress.

Træningen foregår i skoven og vi bruger naturens materialer og egen kropsvægt i øvelserne. Det vil være afvekslende mellem stille og rolige øvelser og øvelser, hvor vi får pulsen op og kraft i kroppen.

Alt vi gør, er med hensigt på at få velvære i krop og sind, så vi kan klare vores hverdag.

Øvelserne tilpasses den enkeltes niveau og eventuelle skavanker, så alle har det sjovt og får noget ud af at være med. Har man brug for at trække sig fra en øvelse er det helt okay.

Bliver træningen aflyst, hvis der er dårligt vejr?
Nej, vi er udenfor uanset vejr og vind, så husk, tøj og sko efter vejret og som du kan bevæge dig i samtidig med at du føler dig godt tilpas. Det vigtigste er sko, som sidder fast på foden. Og husk ingen af os er perfekte…

Det bliver mega sjovt og jeg lover, at hele holdet hepper på hinanden uanset den enkeltes niveau.

Skal jeg være i form for at være med?

Nej, det behøver du ikke. Træningen er tilrettelagt for dig, der er uvant med motion eller træning, dig der er nybegynder eller som har haft en længere pause med at motionere/træne og som gerne vil i gang igen. Eller bare har lyst til at prøve om det overhovedet er noget for dig.

Det er også for dig, der evt. er fysisk eller psykisk udfordret. Det kan være, at du har gigt, sukkersyge, et dårligt knæ, stress, depression eller evt. angst.

Det vigtigste er, at du kommer med en indstilling, hvor du har lyst til at prøve, hvad din krop egentlig er i stand til. Tro mig, den kan meget mere end du tror.

Hvad er min investering, hvis jeg gerne vil fortsætte?

Hvis du ønsker at fortsætte efter den gratis prøvetime, så får du et link af mig, hvor du kan købe et klippekort med 10 klip. Klippekortet koster 449 kr. (en enkelt træning koster 75 kr.)

Med klippekortet kan du træne fleksibelt og bruger kun klip, når du møder op.

Der er ingen udløbsdato på klippekortet.

Du får også adgang til en lukket facebookgruppe, hvor du frit kan spørge mig (Heidi) om alt vedr. din træning. Det er kun jer, der er med på Naturtræningsholdet. der er i gruppen og så mig selvfølgelig.

Vi træner ikke:

Vi kommer ikke til at træne på helligdage og jeg holder ferie i uge 27, 28 og 29. 

Glæder mig til vi ses!

Heidi er din naturtræner

Din Naturtræner (Heidi) er klar til at støtte dig:

Jeg glæder mig til at lære dig sjove øvelser, som styrker din krop og giver dig masser af energi ved at bruge naturen på en ny måde

Heidi Aagaard Rasmussen, yoga-instruktør, naturtræner og Mindset & livsstilscoach,

Jeg (Heidi Aa. Rasmussen) er tilhænger af, at det skal være sjovt, effektivt og nemt at leve sundt og træne i hverdagen.

Naturen hjælper mig til at finde ind til mig selv. Jeg elsker især skov og vand. Der er ikke noget, der er mere helende end, at sidde og kigge ud over vandet eller ligge i skoven og kigge op imellem trækronerne. Helt uden nogen tanker overhovedet, men blot sin egen tilstedeværelse…

Jeg laver selv mindfulness og yoga næsten hver dag, fordi det giver mig en indre ro og forståelse for min krop. Det styrker mit nærvær i forhold til andre mennesker, og jeg oplever, at jeg bliver bedre til at koncentrere mig, da jeg flytter mit fokus, som giver mig et meget større overskud.

Men jeg elsker også at få sved på panden og pulsen op, så jeg holder også af en rask løbetur i skoven, hvor jeg indbygger styrketræning på turen. Det at bruge naturens muligheder for træning og bruge sin egen kropsvægt til at styrke musklerne, det giver dig en skøn følelse af, at du kan hvad du vil.

Jeg er uddannet mindfulness master coach og mindfulness instruktør v/MindfulSolutions. Derudover er jeg yoga-instruktør med speciale i intelligent mad og bevægelse fra Louise Bruun Academi og Sisse Sigumfeldt. Og så er jeg uddannet naturtræner ved DGI Midtjylland.

I min fritid er jeg yoga-instruktør på et fast mandagshold i Sahl Forenings Fitness.